header-logo

Kyläkartano

Esite - Kyläkartano 
Esite PDF-muodossa 

Kuvaesitys:    FaceBook     Lataus:   SD   HD ready   FULL HD

Karhiniemen kansakoulu valmistui kesällä 1913 ja se toimi kouluna vuoteen 1970.  Nykyisin Karhiniemen Kyläseura vastaa peruskorjatun Kyläkartanon vuokrauksesta erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.  

Karhiniemen Kyläkartano tarjoaa viihtyisät tilat erilaisten tilaisuuksien pitämiseen. Tilavat ja valoisat huoneet saavat kokouksen sujumaan ja juhlavieraat viihtymään. Kyläkartanon sali soveltuu erinomaisesti musiikin esittämiseen ja vuosisatoja vanhoista hirsistä tehty lattia kutsuu tanssimaan.

Kyläkartano sijaitsee keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Kyläkouluna toiminut rakennus on muutettu talkoovoimin nykyaikaiseksi kokous- ja juhlapaikaksi. Leveät ovet mahdollistavat tilojen muunneltavuuden muutaman hengen kokouksesta aina 150 hengen juhliin. Tilavat terassit ja koneellinen ilmastointi saavat vieraat viihtymään ympäri vuoden. Iso piha-alue laajentaa erilaisia käyttömahdollisuuksia. Paikoitus, juhlateltta ja pihapelit sopivat helposti samalla tontille.

Kyläkartanon nykyaikaisesta keittiöstä löytyvät astiastot yli 150 ruokailijalle, suurtalouskeittiön kokoluokkaa olevat sähköhella, uuni ja astianpesukone sekä riittävästi kylmäsäilytystiloja. Keittiön läheisyydessä on huone, joka toimii tarjoilutilana tai pienempänä kokoushuoneena. Vain mielikuvitus on rajana tilaisuutta suunniteltaessa.


KARHINIEMEN KYLÄKARTANO
Karhiniementie 455, 32700 HUITTINEN
http://www.karhiniemi.fi

Tiedustelut ja varaukset:
Puh. 045 113 8248 

Vuokraushinnat (1.1.2013 - 31.12.2013) 

TALO

1 vrk (klo 12:00 - 12:00)

200 €

  Lisä vrk

80 €

  Iltatilaisuudet

60 €

SAUNA

 

40 €

Jos tilaisuus on tarkoitettu Karhiniemeläisille, talo on käytössä maksutta (ehdot: iltatilaisuus, johon kaikilla vapaa pääsy). 


 

 


 

 

instagram

Kannatusjäsen yritykset:Piharakennus J.Suomela Oy

huittinen, karhiniemi, karhiniemen kyläseura, juhlapaikka, häät, juhla, kylätalo, kyläkartano, puurijärvi, isosuo, seuratalo, ristiäiset, syntymäpäivät, bingo, kokemäenjoki, Unto, virkatalo, silta, lossi, lautta, hiidenkallio, uhrilähde